Fogás: főétel, Alkalom: hétköznapi, Elkészítési idő: 45 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A zöldségeket megtisztítjuk, megmossuk nagyobb szeletekre vagy kockákra vágjuk.
Forró zsiradékon megpirítjuk a húst csak annyira, hogy összeránduljon, majd kiszedjük a zsiradékból, beletesszük az edénybe a felszeletelt zöldséget és ezt is megforgatjuk az húsos szaftban.
A megpirított húst és zöldségeket egy tűzálló tálba tesszük, összekeverjük, megfűszerezzük, (a karfiolt vagy a brokkolit később tesszük bele) és rálocsoljuk a vörösbort v. sört, letakarjuk az edényt, majd a sütőbe tesszük 250o-on gáztűzhelyen, 5-6 fokozaton 35-40 percig sütjük.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Sütés közben óvatosan megkeverhetjük, az utolsó 10 percben hozzáadjuk a karfiolt, v. brokkolit.
|
|
|
|
0 komment
|
2 ember kedveli
|
nagylee
2012.10.20 23:05
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |

|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
zöldségeket megtisztítjuk, húst csak, felszeletelt zöldséget, húsos szaftban, megpirított húst, tűzálló tálba, karfiolt vagy, brokkolit később, sütőbe tesszük, csemegekukorica, megfűszerezzük, összeránduljon, megkeverhetjük, megtisztítjuk, összekeverjük, sertéslapocka, megforgatjuk, felszeletelt, gáztűzhelyen, szerecsendió, zöldségeket, megpirítjuk, zsiradékból, beletesszük, megpirított, rálocsoljuk, zöldségeket, zsiradékon, hozzáadjuk, sertésragu, szeletekre, letakarjuk, lilahagyma, brokkolit, zöldbörsó, 50dkg sertéslapocka, szál sárgarépa, szál fehérrépa, kisebb karlábé, szem burgonya, gomba, kisebb sütőtök, lilahagyma karikára vágva, bors, majoranna oregano, gyömbér, szerecsendió, olaj zsír, vörösbor,
|
|
|
|
|