Fogás: főétel, Alkalom: vasárnapi ebéd, Elkészítési idő: 45 perc, Nehézségi szint: közepes
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
Egy őzgerincformát kibélelünk baconszalonnákkal. A pulykahúst kockákra vágjuk. A tojásokat villával felverjük, belekeverjük a tejfölt, a lisztet és a fűszereket, majd beleforgatjuk a húsokat. Ezt a masszát öntjük a baconszalonnával kibélelt formába, ráhajtogatjuk a szalonnát.
200 fokon, 25 percig sütjük. Aztán kiborítjuk egy tepsibe, még 5 percig sütjük, hogy jól megpiruljon a teteje is.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Kukoricás rizzsel vagy hasábburgonyával tálaljuk.
|
|
|
|
0 komment
|
6 ember kedveli
|
katalintom
2012.04.25 18:28
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
    
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
őzgerincformát kibélelünk, pulykahúst kockákra, tojásokat villával, masszát öntjük, baconszalonnával kibélelt, baconszalonnával, hasábburgonyával, őzgerincformát, beleforgatjuk, baconszalonna, ráhajtogatjuk, belekeverjük, ételízesítő, megpiruljon, kávéskanál, kibélelünk, fűszereket, pulykamell, pulykamell, kiborítjuk, pulykahúst, felverjük, szalonnát, tojásokat, Kukoricás, szeletelt, fűszerek, tálaljuk, villával, kibélelt, kockákra, szeletelt baconszalonna, tojás, tejföl, liszt,
|
|
|
|
|