Fogás: desszert, Alkalom: hétköznapi, Elkészítési idő: 45 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A csokoládét vízgőz fölött felolvasztjuk, kissé visszahűtjük. A tejszínt 15 percre fagyasztó szekrénybe tesszük (az sem baj, ha egy kicsit megfagy). A nutellát, a kakaót, a sűrített tejet és a felolvasztott csokoládét jól összekeverjük Ellenőrizzük, hogy a csokoládé ne üljön le az edény aljára. Hozzáadjuk a jól lehűtött tejszínt és addig verjük, amíg tejföl sűrűségűvé nem válik. Minimum 3 órára fagyasztószekrénybe tesszük.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Ha később kerül fogyasztásra, hiszen 1 hónapig tárolható, akkor fogyasztás előtt 8-10 perccel vegyük ki a fagyasztóból
|
|
|
|
0 komment
|
13 ember kedveli
|
gigi55
2012.01.10 16:31
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
csokoládét vízgőz, kicsit megfagy, sűrített tejet, felolvasztott csokoládét, edény aljára, felolvasztjuk, felolvasztott, összekeverjük, Ellenőrizzük, fogyasztásra, visszahűtjük, fagyasztóból, étcsokoládé, Hozzáadjuk, fogyasztás, csokoládét, szekrénybe, sűrűségűvé, csokoládét, csokoládé, tárolható, fagyasztó, lehűtött, tejszínt, sűrített, Nutellás, sűrített, nutellát, tejszínt, minőségű, megfagy, tejszín, tubusos sűrített 2x170g, nutella, minőségű étcsokoládé, kakaó,
|
|
|
|
|