Fogás: egyéb, Alkalom: vasárnapi ebéd, Elkészítési idő: 75 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
Az élesztőt felfuttatom a langyos, cukros tejben. A kovászt hozzáadom a liszthez, és a többi alapanyaggal együtt jól elkeverem. Kelesztés után fánkszaggatóval, vagy kanállal kiszaggatom a tésztát, és forró olajban kisütöm. Készítek hozzá 2 dl tejfölből, 2 gerezd fokhagymából, sajtkrémből és 1 evőkanál petrezselyemből álló krémet, mellyel együtt fogyasztva nagyon ízletes.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Isteni finom.
|
|
|
|
0 komment
|
2 ember kedveli
|
magyaritunde
2014.04.24 18:35
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
élesztőt felfuttatom, kovászt hozzáadom, többi alapanyaggal, fánkszaggatóval, petrezselyemből, fokhagymából, alapanyaggal, felfuttatom, kiszaggatom, sajtkrémből, fogyasztva, napraforgó, tejfölből, szeletelt, elkeverem, hozzáadom, Kelesztés, burgonya, Készítek, élesztőt, kanállal, liszthez, evőkanál, langyos, mellyel, kovászt, tésztát, olajban, kisütöm, liszt, cukor, burgonya főttreszelt, élesztő, mandula szeletelt, tökmag, napraforgó, lenmag,
|
|
|
|
|