Fogás: főétel, Alkalom: vasárnapi ebéd, Elkészítési idő: 60 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A sajtot lereszeljük, összekeverjük a tejföllel, mustárral, borssal, sóval.
A szalonnát sorban lerakjuk a tepsibe, rákenjük az összekevert masszát, ráhelyezzük a májat, rászórjuk a reszlet sajtot, és sütőben megsütjük.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Köret lehet hasábburgonya, burgonyapüré, rizs és savanyúság.
|
|
|
|
0 komment
|
26 ember kedveli
|
kormilla
2012.05.09 09:57
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
          
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
sajtot lereszeljük, szalonnát sorban, összekevert masszát, reszlet sajtot, összekeverjük, hasábburgonya, burgonyapüré, összekevert, ráhelyezzük, lereszeljük, magyarbors, savanyúság, Szalonnás, megsütjük, szalonnát, trappista, szeletelt, csirkemáj, tejföllel, rászórjuk, csirkemáj, mustárral, lerakjuk, szalonna, rákenjük, tepsibe, masszát, sütőben, borssal, reszlet, csirkemáj, szeletelt szalonna, trappista sajt, tejföl, Pici mustár, Pici tört magyarbors, Kevés,
|
|
|
|
|