Fogás: főétel, Alkalom: hétköznapi, Elkészítési idő: 30 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A vöröshagymát felaprítjuk, az olajon megpirítjuk, hozzáadjuk a borsót, kissé megpároljuk, felöntjük vízzel, majd megfűszerezzük
Míg a borsó megfő, elkészítjük a habarást. Ha megfőtt a zöldborsó, a habarást kevés főzővízzel elkeverjük. Hozzáadjuk a főzelékhez, pár percig főzzük vele és kész.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Olcsó és finom. Készíthetjük tükör tojással.
|
|
|
|
0 komment
|
3 ember kedveli
|
jolika66
2015.06.09 18:15
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
 
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
vöröshagymát felaprítjuk, olajon megpirítjuk, borsó megfő, habarást kevés, megfűszerezzük, vöröshagymát, Készíthetjük, ételízesitő, megpároljuk, elkészítjük, felaprítjuk, megpirítjuk, vöröshagyma, hozzáadjuk, Hozzáadjuk, főzővízzel, elkeverjük, főzelékhez, zöldborsó, Zöldborsó, felöntjük, zöldborsó, evbőkanál, tojással, habarást, habarást, kikanál, főzelék, Delikát, megfőtt, zöldborsó, vöröshagyma, evbőkanál liszt, csésze 12%-os tejföl, Delikát ételízesitő, kikanál olaj,
|
|
|
|
|