Fogás: főétel, Alkalom: születésnap, Elkészítési idő: 45 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A medvehagyma leveleket megmossuk, majd vékony csíkokra vágjuk.
A szalonnát zsírjára sütjük, 5 db tojást "kevés" sóval és a medvehagymával elhabarunk, majd forró szalonnazsíron megsütjük.
A csirkemellből nyitott szeletet vágunk,ketté vágjuk, e nem teljesen. s vékonyra kiklopfoljuk. Ezután kissé besózom és borsozom.
Ráhalmozzuk a medvehagymás omlettet, feltekerjük, és fogvájóval vagy hústűvel megtűzzük. Szokásos módon panírozzuk és kisütjük.
Tálaláskor ferdén félbevágjuk, rizzsel kínáljuk.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Ha csak száritott medvehagymánk van az is tökéletes hozzá Akkor kb: 3-4 ek-nyi mennyiség kell..Ki, mennyire szereti fokhagymásan annyit rakhat bele,lehet kevesebbet vagy többet is.
|
|
|
|
0 komment
|
10 ember kedveli
|
ibolya58
2012.01.29 14:56
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
        
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
medvehagyma leveleket, szalonnát zsírjára, medvehagymával elhabarunk, csirkemellből nyitott, medvehagymás omlettet, medvehagymával, szalonnazsíron, csirkemellből, medvehagymánk, zsemlemorzsa, medvehagymás, kiklopfoljuk, Medvehagymás, fokhagymásan, félbevágjuk, Ráhalmozzuk, feltekerjük, medvehagyma, medvehagyma, kevesebbet, fogvájóval, csirkemell, csirkemell, elhabarunk, panírozzuk, Tálaláskor, megsütjük, megmossuk, szalonnát, megtűzzük, száritott, csirkemell, húsos szalonna, tojás, liszt, zsemlemorzsa, olaj sütéshez,
|
|
|
|
|