Fogás: főétel, Alkalom: vasárnapi ebéd, Elkészítési idő: 45 perc, Nehézségi szint: közepes
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
Az ujjnyi csíkokra vágott húst rádobom a felhevített margarin és olajkeverékére. Megpirítom a húst, majd rászórom a kókuszreszeléket. Kevergetés közben felöntöm a borral, ízlés szerint sózom, borsozom, majd rádobom a citromfüvet. Hozzáadom az őszibarackot, rövid ideig forralom. Ha a barack lágyul, a tejszínt is hozzáadom.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Curry-s rizzsel tálalom.
|
|
|
|
0 komment
|
3 ember kedveli
|
szilveszter22
2011.12.19 15:21
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
ujjnyi csíkokra, felhevített margarin, barack lágyul, kókuszreszeléket, olajkeverékére, kókuszreszelék, őszibarackot, felhevített, citromfüvet, őszibarack, csirkemell, Megpirítom, Kevergetés, Hozzáadom, hozzáadom, fehérbors, olívaolaj, csiberagu, margarin, forralom, Barackos, rászórom, csíkokra, evőkanál, felöntöm, margarin, evőkanál, citromfű, borsozom, csirkemell, hámoztt őszibarack, evőkanál olívaolaj, margarin, evőkanál kókuszreszelék, száraz fehérbor, tejszín, citromfűfehérborssó,
|
|
|
|
|