Fogás: desszert, Alkalom: vasárnapi ebéd, Elkészítési idő: 45 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A tojásfehérjéből kemény habot verünk , apránként hozzáadjuk a cukrot , jó habosra kikeverjük. Beletesszük az apróra vágott diót miután összekevertük ,beletesszük a cukros gyümölcsöt és végül a lisztet. Sütőpapírral kibélelt tepsibe tesszük és gyenge tűznél megsütjük (inkább szárítjuk) Cukros gyümölcs lehet pl rumos meggy(télire eltéve )
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
A gyümölcs levét jól csepegtessük le Nagyon finom ebéd utáni csemege !
|
|
|
|
0 komment
|
1 ember kedveli
|
erzsikepuskas
2013.10.30 22:21
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
tojásfehérjéből kemény, apróra vágott, cukros gyümölcsöt, gyümölcs levét, tojásfehérjéből, összekevertük, Sütőpapírral, csepegtessük, tojásfehérje, Beletesszük, beletesszük, hozzáadjuk, kikeverjük, gyümölcsös, gyümölcsöt, apránként, szárítjuk, megsütjük, kibélelt, gyümölcs, gyümölcs, gyümölcs, sütemény, evőkanál, lisztet, tepsibe, tesszük, mazsola, habosra, csemege, tojásfehérje, cukor, mazsola, cukros gyümölcs, liszt, szűk evőkanál,
|
|
|
|
|
Lecsó
|
0 komment
|
1 ember kedveli
|
|
|
|
|
|