Fogás: főétel, Alkalom: vasárnapi ebéd, Elkészítési idő: 90 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A káposztát apróra összevágom, az almát hozzáreszelem, borssal, köménnyel ízesítem.
A húst felszúrom középen, majd egy zsebet vágok bele. A mustárral a belsejét bekenem, és az almás káposztát belerakom. A nyílást hústűvel bezárom.
Tepsibe helyezem, majd egy kevés vizet öntök alá. Sózom, fóliával letakarom, és 180 fokon lassan párolom.
Ha már a hús puha, akkor a fóliát leveszem, visszatolom a sütőbe, és pirosra sütöm.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Tört burgonyával tálalom.
|
|
|
|
0 komment
|
8 ember kedveli
|
mildiko50
2012.02.10 08:27
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
      
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
káposztát apróra, almát hozzáreszelem, húst felszúrom, zsebet vágok, belsejét bekenem, almás káposztát, nyílást hústűvel, kevés vizet, fóliát leveszem, hozzáreszelem, burgonyával, káposztával, visszatolom, összevágom, letakarom, felszúrom, káposztát, köménnyel, káposztát, belerakom, mustárral, helyezem, hústűvel, ízesítem, fóliával, belsejét, evőkanál, leveszem, káposzta, nyílást, középen, Töltött, bekenem, Tepsibe, bezárom, dagadó, bors, őrölt kömény, alma, evőkanál mustár, savanyú káposzta,
|
|
|
|
|