Fogás: előétel, Alkalom: hétköznapi, Elkészítési idő: 60 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A sütőben, kb. 200 °C-on megsütöm a padlizsánt (ez kb. 20 percig tart), majd ha kihűlt, megtisztítom, leszedem a héját. Összeturmixolom, de közben hozzáadom a hozzávalókat. Végül alaposan kihabosítom a vajjal együtt.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Pirítóssal kínálom.
|
|
|
|
0 komment
|
6 ember kedveli
|
dori37
2014.02.10 15:21
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
vajjal együtt, zöldpetrezselyem, Összeturmixolom, Padlizsánkrém, hozzávalókat, megtisztítom, kihabosítom, padlizsánt, Pirítóssal, padlizsán, fokhagyma, hozzáadom, megsütöm, leszedem, alaposan, sütőben, finomra, majonéz, kínálom, percig, étolaj, közben, együtt, hagyma, vajjal, kihűlt, gerezd, hagyma, étolaj, gerezd fokhagyma, kanál majonéz, padlizsán, citrom leve, teavaj,
|
|
|
|
|
Hercli
|
0 komment
|
6 ember kedveli
|
|
|
|
|
|