Fogás: egyéb, Alkalom: hétköznapi, Elkészítési idő: 45 perc, Nehézségi szint: közepes
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A sáfrányt mozsárban megtöröm és egy csészében felöntöm 1/4 csésze forró vízzel, majd pár percre lefedem. Mikor kihűlt, összekeverem a joghurttal, a reszelt hagymával, citromlével, sóval, borssal. A húsokat felkockázom és egy éjjelen át pácolom a hideg marinádban. Másnap a hagymát megtisztítom, a paprikákat darabokra vágom. A hozzávalókat váltakozva a nyársakra húzom. Jó faszénparázson körben szép pirosra sütöm.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Kerti partikra kiváló!
Jó étvágyat kívánok!
|
|
|
|
0 komment
|
4 ember kedveli
|
archangels-jophiel
2012.08.18 07:12
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
  
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
sáfrányt mozsárban, csészében felöntöm, reszelt hagymával, húsokat felkockázom, hideg marinádban, hagymát megtisztítom, paprikákat darabokra, hozzávalókat váltakozva, nyársakra húzom, koktélparadicsom, faszénparázson, megtisztítom, hozzávalókat, összekeverem, felkockázom, citromlével, joghurttal, borjúnyárs, marinádban, paprikákat, váltakozva, csészében, mozsárban, nyársakra, hagymával, darabokra, felöntöm, citromlé, megtöröm, étvágyat, partikra, borjuhús, sáfrányt, pácolom, hagymát, borjuhús, zöld paprika, piros paprika, apró hagyma, koktélparadicsom, csésze joghurt, reszelt hagyma, citromlé, sáfrány, bors,
|
|
|
|
|