Fogás: desszert, Alkalom: hétköznapi, Elkészítési idő: 60 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A tésztát összegyúrjuk,és egy éjszakán át hideg helyen pihentetjük.Másnap vékonyra sodorva,kerek lapokat szúrunk ki belőle,és zsírozott sütőlemezen szép aranysárgára sütjük.A gesztenyemasszából a vajjal meg a rummal krémet keverünk,két kisült tésztakorongot összeragasztunk vele.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Porcukorral meghintve tálaljuk!Vagy lehet rá olvasztott csokit tenni a tetejére.Nagyon finom!
|
|
|
|
0 komment
|
2 ember kedveli
|
zinedine_zidane
2012.06.07 11:03
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
tésztát összegyúrjuk, rummal krémet, összeragasztunk, gesztenyemassza, tésztakorongot, aranysárgára, összegyúrjuk, sütőlemezen, Porcukorral, pihentetjük, finomliszt, Gesztenyés, olvasztott, meghintve, zsírozott, tésztához, éjszakán, evőkanál, porcukor, tetejére, keverünk, tálaljuk, vékonyra, margarin, tetejére, burgonya, tésztát, sodorva, tésztához, 25dkg főttáttört burgonya, 25dkg finomliszt, 15dkg margarin, 15dkg cukor, csomag sütőpor, citrom reszelt héja, krémhez, 30dkg gesztenyemassza, evőkanál, tetejére porcukor,
|
|
|
|
|
Kalács
|
0 komment
|
3 ember kedveli
|
|
|
|
|
|
Gyros
|
0 komment
|
13 ember kedveli
|
|
|
|
|
|