Fogás: leves, Alkalom: hétköznapi, Elkészítési idő: 75 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
Ha túl savanyú a káposztalé,felhígítjuk vízzel,majd a káposztával együtt főni tesszük.Mikor felforrt ,hozzáadjuk az apró kockákra vágott húst és a babérlevelet.Egy fej hagymát finomra vágunk és a fővő léhez adjuk.Ha a hús megpuhult beletesszük a velőt és egy liter léhez számítva adunk bele egy kanál rizst.Kevés rántást keverünk hozzá,melybe paprikát és borsot teszünk.Lassan főzzük még egy ideig,hogy a rizs szét ne főjön.Tálalás előtt kivesszük a babérleveleket.Tejföllel ízesítjük.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Jó étvágyat kívánok !
|
|
|
|
0 komment
|
3 ember kedveli
|
erzsikepuskas
2014.01.16 07:37
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
 
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
káposztával együtt, apró kockákra, fővő léhez, liter léhez, kanál rizst, rizs szét, háromszékiesen, babérleveleket, babérlevelet, beletesszük, káposztával, vöröshagyma, felhígítjuk, babérlevél, hozzáadjuk, káposztalé, sertésvelő, káposztalé, megpuhult, ízesítjük, Tejföllel, borjúvelő, kivesszük, sertéshús, paprikát, kockákra, káposzta, étvágyat, zsiradék, felforrt, számítva, keverünk, tejföl, liter káposztalé, savanyú káposzta, vöröshagyma3, sertéshús, sertésvelővagy borjúvelő, babérlevél, liszt, rizs, paprika, bors, zsiradék,
|
|
|
|
|