Fogás: főétel, Alkalom: hétköznapi, Elkészítési idő: 45 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A burgonyát héjában megfőzöm, majd amikor már langyosra hűlt, meghámozom és kb. fél cm-es karikákra vágom. A zöldborsót vajon megpárolom, megsózom. Egy tűzálló tálban rétegezem a burgonyát, szeletekre vágott főtt tojást, kolbászt, borsót. Az utolsó sor burgonya legyen. A tejszínt összekeverem a tejföllel és a mustárral. Kis sóval, borssal ízesítem, majd a burgonyára öntöm. Végül megszórom reszelt sajttal. Hideg sütőbe helyezve, körülbelül fél óráig sütöm, míg a sajt megpirul a tetején.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Isteni finom.
|
|
|
|
0 komment
|
3 ember kedveli
|
bejusss
2014.02.22 19:45
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
burgonyát héjában, zöldborsót vajon, tűzálló tálban, tejszínt összekeverem, burgonyára öntöm, sajt megpirul, összekeverem, vöröshagyma, meghámozom, megpárolom, burgonyára, szeletekre, körülbelül, zöldborsót, Zöldséges, tejföllel, karikákra, burgonyát, burgonyát, rétegezem, langyosra, mustárral, zöldborsó, megszórom, kolbászos, kolbászt, helyezve, burgonya, karikára, megsózom, megfőzöm, tejszínt, tejszín, mustár, vöröshagyma, pohár tejföl, sajt, burgonya, zöldborsó, tojás,
|
|
|
|
|