Fogás: desszert, Alkalom: hétköznapi, Elkészítési idő: 45 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A borba beleszórjuk a fűszereket és az édesítővel együtt felforraljuk,majd 5 percig főzzük.Közben a tojások sárgáit a pudingporral kikeverjük és kanalanként adjuk hozzá a már nem forró bort.Ha az egész masszává vált, akkor gőzre téve sűrűre főzzük,végül belekeverjük a tojások fehérjéből vert kemény habot.Hagyjuk kicsit hűlni,ezután pedig beleforgatjuk az előzőleg áttört tehéntúrót és a málnaszemeket.Ügyeljünk arra,hogy a gyümölcs ne nagyon törjön össze, lehetőleg habverővel és lassan dolgozzunk. Hat pohárba osztva a hűtőszekrényben alaposan lehűtjük.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
A poharak tetejére tálaláskor tehetünk egy-egy szem málnát.
|
|
|
|
0 komment
|
2 ember kedveli
|
erzsikepuskas
2013.11.16 09:19
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |

|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
borba beleszórjuk, édesítővel együtt, tojások sárgáit, pudingporral kikeverjük, egész masszává, tojások fehérjéből, előzőleg áttört, hűtőszekrényben alaposan, poharak tetejére, cukorbetegeknek, hűtőszekrényben, beleforgatjuk, málnaszemeket, felforraljuk, pudingporral, belekeverjük, teáskanálnyi, beleszórjuk, mokkáskanál, kanalanként, édesítőszer, dolgozzunk, szegfűszeg, kikeverjük, fehérjéből, Gyümölcsös, tehéntúrót, habverővel, fűszereket, édesítővel, tálaláskor, citromhéj, tehéntúró, Ügyeljünk, teáskanál, száraz asztali fehérbor, tojás, zacskó vaniliáspudingpor, félzsros tehéntúró, málna, mokkáskanál őrölt fahéj, csipet őrölt szegfűszeg, teáskanál édesítőszer,
|
|
|
|
|