Fogás: egyéb, Alkalom: hétköznapi, Elkészítési idő: 10 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
Arra ügyeljünk, hogy érett zöldséget használjunk fel, az éretlen avokadó kemény, de otthon pár nap alatt megpuhulhat, ha szerencsénk van.
Hámozása pofonegyszerű: kettévágjuk, magját kiszedjük és krémszerű húsa könnyen kifordítható a héjából. A receptben szándékosan nem írtam mennyiségeket, ízlés szerint keverjük ki a krémet a szétnyomkodott avokádóból, krémsajtból, majonézből, az apróra vagdalt hagymából , átnyomott fokhagymából. Ízesítsük sóval, borssal, néhány csepp limelével. Pirítóssal kínáljuk.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Friss, egészséges szendvicskrém. Az avokadóban lévő többszörösen telítetlen zsírsavak rendkívül jó hatással vannak a szívre, az erekre és csökkentik a koleszterinszintet. B-vitaminjai segítik az agysejtek alváshormon termelését.
|
|
|
|
0 komment
|
2 ember kedveli
|
bartakitty
2012.01.09 14:44
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |

|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
éretlen avokadó, receptben szándékosan, szétnyomkodott avokádóból, apróra vagdalt, avokadóban lévő, agysejtek alváshormon, szétnyomkodott, pofonegyszerű, mennyiségeket, szendvicskrém, többszörösen, fokhagymából, kifordítható, megpuhulhat, szerencsénk, használjunk, szándékosan, Avokádókrém, alváshormon, vöröshagyma, kettévágjuk, krémsajtból, Pirítóssal, majonézből, avokádóból, egészséges, vitaminjai, avokadóban, csökkentik, telítetlen, termelését, fokhagyma, avokado, bors, vöröshagyma, fokhagyma, majonéz, krémsajt,
|
|
|
|
|