Fogás: főétel, Alkalom: hétköznapi, Elkészítési idő: 30 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A halat csíkokra vágom, a gombát felszeletelem. A spárgát meghámozom és felaprítom. A serpenyőben megmelegítem az olajat és belerakom a halat. Fehéredésig pirítom és fűszerezem, majd ráteszem a zöldségeket. Megpárolom és felengedem tejszínnel, ha elfőtte a levét. Végül, készre főzöm.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Párolt rizzsel tálalom.
|
|
|
|
0 komment
|
2 ember kedveli
|
ildikobezsan
2014.04.16 22:31
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |

|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
halat csíkokra, gombát felszeletelem, spárgát meghámozom, serpenyőben megmelegítem, felszeletelem, megmelegítem, szerecsendió, zöldségeket, serpenyőben, Fehéredésig, felaprítom, tejszínnel, meghámozom, Megpárolom, felengedem, fűszerezem, belerakom, Zöldséges, fehérbors, fehérbors, ráteszem, csíkokra, elfőtte, rizzsel, pirítom, spárgát, tálalom, halfilé, tejszín, halragu, halfilé, csipet fehérbors, csipet, spárga, gomba, tejszín, csipet fehérbors, csipet szerecsendió,
|
|
|
|
|