Fogás: főétel, Alkalom: hétköznapi, Elkészítési idő: 30 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A lilahagymát apró kockára felvágjuk, picikét megsózzuk. Összedaraboljuk az őszibarackkonzervből való gyümölcsöket.
A tejfölt összeöntjük a majonézzel, egész zacskó curryport öntünk hozzá, kissé megsózzuk.
A lilahagymát belekeverjük a majonézes-tejfölös-currys mártásba.
A kis kockára feldarabolt húst olivaolajon sütjük, amíg kifehéredik. Kis pohárka vízzel felöntjük, sóval vagy vegetával ízesíthetjük. Fedő alatt pároljuk, míg puha nem lesz.
Amikor megpárolódott, levével együtt (ha maradt valamennyi párolólé a lábosban) akkor összeöntjük az őszibarackos tejfölös mártással. Összekeverjük alaposan, és 1 éjszakára betesszük hűtőszekrénybe, hogy az ízek kellően összeérjenek.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Rizsköretet javasolok mellé.
|
|
|
|
0 komment
|
1 ember kedveli
|
nagysugar
2013.10.16 15:47
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
lilahagymát apró, tejfölt összeöntjük, lilahagymát belekeverjük, őszibarackos tejfölös, ízek kellően, Összedaraboljuk, hűtőszekrénybe, Összekeverjük, megpárolódott, gyümölcsöket, Őszibarackos, belekeverjük, őszibarackos, ízesíthetjük, összeérjenek, lilahagymát, feldarabolt, olivaolajon, kifehéredik, Rizsköretet, összeöntjük, lilahagymát, felkockázva, összeöntjük, lilahagyma, valamennyi, pulykacomb, majonézzel, betesszük, javasolok, majonézes, pulykacomb filé felkockázva, nagy őszibarackkonzerv g-os, lilahagyma, nagy pohár tejföl g-os, deci majonéz, curry,
|
|
|
|
|