Fogás: leves, Alkalom: hétköznapi, Elkészítési idő: 20 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A spárgavégeket meghámozzuk, 1 cm-es nagyságúra daraboljuk. A hagymát finomra vágjuk. A vajon üvegesre pároljuk a hagymát, majd rádobjuk a spárgát. Kevés vízzel felengedjük, hozzáteszünk 1 leveskockát, még némi sót és cukrot, 1 ek. citromlevet, kevés borsot vagy fehérborsot és kb. 8 percig forraljuk. Botmixerrel összeturmixoljuk, felengedjük vízzel és felfőzzük. Ha egyet rottyan, készen is van. Tejszínnel dúsítjuk.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Levesgyönggyel tálalom.
|
|
|
|
0 komment
|
0 ember kedveli
|
amentida
2013.12.22 16:50
|
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
spárgavégeket meghámozzuk, hagymát finomra, vajon üvegesre, összeturmixoljuk, Levesgyönggyel, spárgavégeket, hozzáteszünk, citromlevet, leveskockát, felengedjük, meghámozzuk, fehérborsot, felengedjük, vöröshagyma, Botmixerrel, Tejszínnel, nagyságúra, leveskocka, daraboljuk, forraljuk, felfőzzük, dúsítjuk, üvegesre, rádobjuk, pároljuk, citromlé, rottyan, spárgát, finomra, csomag spárga, leveskocka, vöröshagyma, csipet, csipet bors, kanál, kanál citromlé, tejszín,
|
|
|
|
|