Fogás: desszert, Alkalom: hétköznapi, Elkészítési idő: 30 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
Mint az almás pitéhez, készítsd el a tölteléket. Hámozd meg az almát és nagylyukú reszelőn reszeld le. Ízlés szerint cukrozd meg, tegyél bele fahéjat, esetleg mazsolát és párold puhára.
A kalácsot szeleteld fel, kend meg vékonyan vajjal, majd (lehet vastagon) a kihűlt töltelékkel. Forró sütőben süsd, míg a kalács alja kis színt nem kap.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Finom, egyszerű vacsora egy tea mellé.
|
|
|
|
0 komment
|
1 ember kedveli
|
wirag
2012.10.19 11:44
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
almás pitéhez, kalácsot szeleteld, kihűlt töltelékkel, kalács alja, töltelékkel, tölteléket, nagylyukú, szeleteld, mazsolát, reszelőn, készítsd, margarin, kalácsot, vékonyan, vastagon, egyszerű, vacsora, sütőben, szerint, esetleg, cukrozd, reszeld, fahéjat, pitéhez, kalács, puhára, párold, tegyél, kihűlt, kalács, alma, nagy fonott kalács, cukor, fahéj, vagy margarin,
|
|
|
|
|