Fogás: főétel, Alkalom: vasárnapi ebéd, Elkészítési idő: 60 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A csirkét feldaraboljuk. A lisztet a fűszerekkel és a tisztított, apróra vágott fokhagymával összekeverjük. Ebben a fűszeres lisztben megmártjuk egyenként a csirkedarabokat. Kivajazott tepsibe egymás mellé rendezzük a lisztes húsokat, a maradék fűszeres lisztet pedig egyenletesen a tetejére szórjuk. Rákarikázzuk a megtisztított vöröshagymát, rászórjuk a reszelt sajtot, és meglocsoljuk az olajjal elkevert tejföllel. A tepsire alufóliát borírunk, és előmelegített, forró sütőben, közepes lángon 50 percig sütjük, majd a tetejét kicsit megpirítjuk.
Sült burgonya, párolt rizs illik hozzá.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
A sütés kivételével előző nap is elkészíthető.
|
|
|
|
0 komment
|
34 ember kedveli
|
kormilla
2012.01.25 17:45
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
         
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
csirkét feldaraboljuk, fűszeres lisztben, lisztes húsokat, maradék fűszeres, tetejére szórjuk, reszelt sajtot, olajjal elkevert, tepsire alufóliát, tetejét kicsit, sütés kivételével, csirkedarabokat, összekeverjük, előmelegített, megtisztított, feldaraboljuk, elkészíthető, meglocsoljuk, fokhagymával, pirospaprika, vöröshagymát, Rákarikázzuk, egyenletesen, fűszerekkel, vöröshagyma, kivételével, megpirítjuk, Kivajazott, megmártjuk, tisztított, abbahagyni, tejföllel, rendezzük, rászórjuk, alufóliát, fokhagyma, majoránna, közepes csirke, liszt, mokkás kanál majoránna, mokkás kanál őrölt bors, teáskanál, gerezd fokhagyma, reszelt sajt, nagy vöröshagyma, tejföl, evőkanál olaj,
|
|
|
|
|