Fogás: desszert, Alkalom: karácsony, Elkészítési idő: 120 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A tojássárgákat kikeverjük a cukorral,majd hozzáadjuk a tészta többi hozzávalóit a tojás fehérje kivételével jól kikeverjük és csak akkor forgatjuk bele a fehérjéből keményre felvert habot.
Vajazott lisztezett tepsibe öntjük és megsütjük.
Sütés után hagyjuk kihűlni.
A krém elkészítése:a margarint a porcukorral és a citromhéjával habosra keverjük,majd hozzáadjuk a túrót és összedolgozzuk és rákenjük a kihűlt tésztára.
A máz elkészítése:a pudingport elkeverjük az üdítővel és a cukorral.
Lassan főzzük, amíg besűrűsödik.
Hagyjuk kihűlni,majd a krémre öntjük és egyenletesen elsimítjuk.
Ha megdermedt,akkor szeleteljük:
Jó étvágyat hozzá!!:-)
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Ha kihűlt a tészta csak akkor lehet szeletelni.
|
|
|
|
0 komment
|
14 ember kedveli
|
carlostina
2012.12.26 13:10
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
         
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
tojássárgákat kikeverjük, tészta többi, tojás fehérje, fehérjéből keményre, krém elkészítése, citromhéjával habosra, kihűlt tésztára, pudingport elkeverjük, krémre öntjük, tészta csak, összedolgozzuk, tojássárgákat, kristálycukor, citromhéjával, kristálycukor, egyenletesen, hozzávalóit, elkészítése, besűrűsödik, porcukorral, szeleteljük, elkészítése, kivételével, megdermedt, elkeverjük, lisztezett, hozzáadjuk, kikeverjük, elsimítjuk, fehérjéből, kikeverjük, hozzáadjuk, szeletelni, pudingport, forgatjuk, szénsavas, Tésztához tojás, Krémhez margarin, Mázhoz vaníliás pudingpor,
|
|
|
|
|
Gyros
|
0 komment
|
13 ember kedveli
|
|
|
|
|
|