Fogás: főétel, Alkalom: vasárnapi ebéd, Elkészítési idő: 90 perc, Nehézségi szint: nehéz
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A szeletelt mell filét tócsi bundában kell kisütni.(tócsihoz:lereszel jük a nyers krumplit,keverünk hozzá 1 tojást,sót, borsot,tejfölt vagy kefirt,reszelt fokhagymát,és annyi lisztet, hogy galuska sűrűségű legyen a massza)
Ebbe mártjuk a kicsit megsózott hús-szeleteket.
Forró olajban megsütjük, de kis lángon, hogy a külső krumplismáz nehogy megégjen.
Ha kiszedtük az olajból, akkor fokhagymás tejföllel megkenni a tetejét, amire reszelt sajtot szórunk.
Hasábburgonyával tálaljuk, amit "áthúzunk" sajtmártással.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
A hasábburgonyát te is megcsinálhatod, nem kell fagyasztott.
Rizzsel is kipróbáltam már, azon is isteni finom a sajtmártás, vagy csak simán reszelt sajtot szórsz a rizsre.
Istenien finom!!!
|
|
|
|
0 komment
|
24 ember kedveli
|
margitanya
2012.01.13 08:56
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
         
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
szeletelt mell, nyers krumplit, kicsit megsózott, külső krumplismáz, Hasábburgonyával, hasábburgonyát, pulykamellfilé, megcsinálhatod, sajtmártással, sajtmártáshoz, hasábburgonya, krumplismáz, lereszeljük, fagyasztott, kipróbáltam, fagyasztott, fokhagymás, szeleteket, fokhagymát, sajtmártás, szeletelt, megsütjük, tejföllel, fokhagyma, megsózott, kiszedtük, trappista, szóráshoz, megkenni, sűrűségű, bors, liszt, gerezd fokhagyma, tojás, olaj sütéshez,
|
|
|
|
|