Fogás: főétel, Alkalom: hétköznapi, Elkészítési idő: 60 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
Megmosom a csirkeszárnyakat, levágom a vékony végeket. Egy tálban össszekeverem a mézet, a csípős ketchupot, szójaszósz és a fokhagymaport. A lecsepegtetett csirkeszárnyakat, beleteszem az elkészített pácba és hagyom pár órán keresztül pácolódni. A pácból kivéve kicsit lecsepegtetem. Előmelegített olajban ropogósra sütöm a szárnyakat.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Friss salátával és hasábburgonyával tálalom.
|
|
|
|
0 komment
|
1 ember kedveli
|
balabala63
2014.05.02 18:34
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
vékony végeket, tálban össszekeverem, csípős ketchupot, elkészített pácba, pácból kivéve, csirkeszárnyakat, csirkeszárnyakat, hasábburgonyával, csirkeszárnyak, csirkeszárnyak, lecsepegtetett, lecsepegtetem, Előmelegített, fokhagymaport, össszekeverem, fokhagymapor, elkészített, szárnyakat, beleteszem, szójaszósz, szójaszósz, napraforgó, pácolódni, salátával, ketchupot, keresztül, ropogósra, evőkanál, evőkanál, evőkanál, evőkanál, evőkanál, evőkanál szójaszósz, csirkeszárnyak, evőkanál csípős ketchup, evőkanál fokhagymapor, napraforgó olaj sütéshez,
|
|
|
|
|