Fogás: leves, Alkalom: hétköznapi, Elkészítési idő: 60 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A fokhagymát apró kockákra, a vöröshagymát vékony karikákra vágjuk; a vajon és az olajon lassú tűzön megdinszteljük.
Meghintjük két evőkanál liszttel, párszor megkeverjük, majd felöntjük forró húslevessel.
Hozzáadjuk a fehérbort, megfűszerezzük és forrás után még 15 percig főzzük. A hagymát ekkor botmixerrel pépesíthetjük.
A cipók belsejét kiszedem
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Tálaláskor cipóba merem a levest
|
|
|
|
0 komment
|
11 ember kedveli
|
xamada
2011.12.29 07:01
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
         
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
fokhagymát apró, vöröshagymát vékony, olajon lassú, hagymát ekkor, cipók belsejét, megfűszerezzük, megdinszteljük, pépesíthetjük, vöröshagymát, szerecsendió, botmixerrel, húslevessel, megkeverjük, hagymaleves, vöröshagyma, fokhagymát, Hozzáadjuk, Tálaláskor, Meghintjük, fokhagyma, fehérbort, felöntjük, karikákra, liszttel, kockákra, evőkanál, evőkanál, kiszedem, evőkanál, evőkanál, fehérbor, közepes vöröshagyma, gerezd fokhagyma, evőkanál, evőkanál olaj, fehérbor, szerecsendió, bors, 20dkg reszelt sajt, evőkanál liszt, szelet toast, cipó,
|
|
|
|
|