Fogás: desszert, Alkalom: vasárnapi ebéd, Elkészítési idő: 30 perc, Nehézségi szint: közepes
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
Verjük fel keményre a habtejszínt két evőkanál barnacukorral, majd keverjük hozzá finom mozdulatokkal a krémsajtot. A babapiskótákat törjük ketté, és mártogassuk bele a szamócalekvárba, majd a félbevágott eperszemekkel váltakozva helyezzük el azokat 6 db fagylaltoskehelyben, vagy borospohárban, felváltva rétegezve a krémsajtos keverékkel.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Felülre kerüljön a sajtos tejszínes krémből, amit csokoládéforgáccsal és egy-egy félbevágott eperrel koronázzunk meg.
|
|
|
|
0 komment
|
7 ember kedveli
|
szelidszeder
2012.02.09 10:29
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
     
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
babapiskótákat törjük, félbevágott eperszemekkel, krémsajtos keverékkel, sajtos tejszínes, szamócalekvárba, babapiskótákat, szamócalekvár, borospohárban, barnacukorral, mozdulatokkal, eperszemekkel, habtejszínt, félbevágott, koronázzunk, félbevágott, mártogassuk, babapiskóta, krémsajtos, krémsajtot, váltakozva, keverékkel, barnacukor, habtejszín, mascarpone, helyezzük, tejszínes, felváltva, rétegezve, csokoládé, tiramisu, mascarpone krémsajt, habtejszín, barnacukor, babapiskóta, üveg házi szamócalekvár, csokoládé forgács, eper,
|
|
|
|
|