Fogás: desszert, Alkalom: vasárnapi ebéd, Elkészítési idő: 45 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A rizst vaníliacukorral és kristálycukorral a tejben sűrű kására főzzük.
Tejből, vízből, cukorból és pudingporból sűrű pudingot főzünk.
A forró pudingot a tiszta vízzel kiöblített őzgerinc formába öntjük , egyenletesen széthelyezzük benne.
gyümölcskompótot rakunk rá és RIZSKÁSÁT A TETEJÉRE TESSZÜK.
Hagyjuk teljesen kihűlni, kihűlés után kifordítjuk, megszórjuk reszelt csokoládéval és már tálalhatjuk is.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Bármilyen kompótunk van otthon, jó lesz bele!
|
|
|
|
0 komment
|
5 ember kedveli
|
lilagondolatok
2015.02.22 13:43
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
rizst vaníliacukorral, tejben sűrű, forró pudingot, tiszta vízzel, kristálycukorral, gyümölcskompótot, vaníliacukorral, széthelyezzük, kristálycukor, csokoládéval, pudingporból, egyenletesen, gyümölcsrizs, zsírtartalmú, vaníliacukor, kifordítjuk, tálalhatjuk, megszórjuk, kiöblített, kompótunk, Bármilyen, RIZSKÁSÁT, pudingot, cukorból, őzgerinc, pudingot, teljesen, Pudingos, TETEJÉRE, formába, közepes zsírtartalmú, kristálycukor, vaníliacukor,
|
|
|
|
|