Fogás: egyéb, Alkalom: hétköznapi, Elkészítési idő: 30 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A bagettet 6 cm-es darabokra vágjuk. Olajjal kikenünk egy hőálló edényt vagy egy tepsit, belehelyezzük a kenyeret.
A bagettdarabokat meglocsoljuk langyos tejjel. A közepét kanállal benyomjuk, hogy egy kis mélyedés legyen.
A mélydésekbe beletörünk egy-egy tojást, vigyázva, hogy a sárga ép maradjon.
Fűszerezzük, reszelt sajtot szórunk rá és kevés vajat teszünk a tetejére.
Előmelegített sütőben addig sütjük, míg a tojás megalvad.
Miután kivettük a sütőből, tejföllel meglocsoljuk. Friss zöldséggel tálaljuk.
sütési hőfok: 180 °C
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Jó étvágyat! Reggelire tízóraira igen finom.
|
|
|
|
0 komment
|
5 ember kedveli
|
erzsikepuskas
2014.02.16 08:46
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
   
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
hőálló edényt, bagettdarabokat meglocsoljuk, közepét kanállal, mélydésekbe beletörünk, tojás megalvad, bagettdarabokat, Előmelegített, belehelyezzük, meglocsoljuk, meglocsoljuk, mélydésekbe, Fűszerezzük, napraforgó, zöldséggel, beletörünk, benyomjuk, darabokra, tízóraira, Margaréta, Reggelire, tejföllel, kikenünk, tálaljuk, maradjon, mélyedés, kenyeret, kanállal, kivettük, megalvad, étvágyat, tetejére, bagett, tej, tojás, sajt, tejföl, napraforgó olaj, vaj, bors,
|
|
|
|
|