Fogás: leves, Alkalom: születésnap, Elkészítési idő: 60 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A húst kisebb kockákra felvágom, a hagymát is felkockázom.
Az olajon megpirítom a hagymát, arra teszem rá a húst.
Addig pirítom , mig kifehéredik,felöntöm 1 liter vízzel és a vegetát borst is beleszórom.
Most addig főzöm , míg majdnem puha nem lesz a hús.
A répát, borsót, karalábét , gombát beleteszem és főzöm tovább.
A spárgát most teszem bele és készre főzöm a levest.
A spárgának nem kell sok idő a főzéshez.
A grízgombóchoz a tojást habosra kikeverem, majd a darát részletekben adom hozzá,s mindig elkeverem közben.
Kereken 12 percet várok mielőtt elkezdem szaggatni, addigra duzzad meg kellőképpen..
Egy külön edénybe sós vizet forralok és 2 kiskanál segítségével beleszaggatom a galuskát.
A lábast lefedem és puhára főzöm a galuskát.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Nagyon kellemes ízt kölcsönöz a spárga a levesnek.
Próbáljátok ki.
Jó étvágyat kívánok hozzá.
|
|
|
|
0 komment
|
1 ember kedveli
|
ibolya58
2012.06.16 23:17
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
húst kisebb, olajon megpirítom, spárgát most, tojást habosra, darát részletekben, külön edénybe, lábast lefedem, sertésraguleves, sertéslapocka, grízgombóchoz, beleszaggatom, részletekben, segítségével, kellőképpen, felkockázom, Próbáljátok, kifehéredik, grízgombóc, beleszórom, szeletelve, megpirítom, beleteszem, szaggatni, kölcsönöz, karalábét, barabokra, kikeverem, sárgarépa, spárgának, elkeverem, főzéshez, kockákra, felöntöm, sertéslapocka, olaj, hagyma, sárgarépa, borsó, karalábé kockákra vágva, gomba szeletelve, spárga barabokra vágva, grízgombóc, tojás, dara,
|
|
|
|
|
Puputa
|
0 komment
|
3 ember kedveli
|
|
|
|
|
|