Fogás: leves, Alkalom: hétköznapi, Elkészítési idő: 15 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
Felteszünk egy lábasban vizet forrni, és amikor gyöngyözve forr, beleöntjük a cseresznyét. Megszórjuk cukorral, vaníliás cukorral, fahéjjal és őrölt szegfűszeggel, és gyorsan elkészítjük a habarást. Egy csészébe beleteszünk 5 púpos evőkanál lisztet, és vízzel csomómentesre keverjük. Egy szűrő segítségével beleszűrjük a levesbe, és jól elkeverjük. A pudingport kevés hideg vízzel elkeverjük, és szintén a leveshez adjuk, majd hagyjuk, hogy rottyanjon egyet az egész. Belekarikázzuk a citromot, és a levest hűtőfürdőbe tesszük. Amikor már kicsit kihűlt, hozzákeverjük a tejszínt, majd megkóstoljuk, és ha esetleg savanyú, cukorral édesítjük.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Hidegen, felvert tejszínhabbal tálaljuk.
|
|
|
|
0 komment
|
2 ember kedveli
|
fordgtr
2013.02.12 20:33
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |

|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
díszítéshez Felteszünk, lábasban vizet, csészébe beleteszünk, szűrő segítségével, pudingport kevés, leveshez adjuk, levest hűtőfürdőbe, Cseresznyeleves, Belekarikázzuk, hozzákeverjük, csomómentesre, tejszínhabbal, szegfűszeggel, megkóstoljuk, segítségével, elkészítjük, cseresznyét, díszítéshez, beleteszünk, beleszűrjük, fagyasztott, hűtőfürdőbe, cseresznye, Felteszünk, Megszórjuk, gyöngyözve, szegfűszeg, elkeverjük, rottyanjon, pudingport, elkeverjük, beleöntjük, pudingpor, doboz tejszín, csomag puncs pudingpor, cukor ízlés szerint, púpozott evőkanál liszt, csomag vaníliás cukor, citrom, fahéj, őrölt szegfűszeg, felvert tejszín díszítéshez,
|
|
|
|
|