Fogás: desszert, Alkalom: farsang, Elkészítési idő: 15 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A tejszínt kemény habbá verem.A lapokat megkenem a tejszínnel és felezett szőlővel megszórom. Egymásra rakom őket és bevonom tejszínhabbal. Külsejét apróra tört corn flakesbe forgatom, tetejét tejszínhab rózsával, dióval díszítem és lekvárral befedem.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Nagyon finom!
|
|
|
|
0 komment
|
1 ember kedveli
|
feedivion
2014.01.29 09:32
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
tejszínt kemény, lapokat megkenem, tejszínhabbal, piskótalap, tejszínnel, tejszínhab, Szőlőtorta, tejszínnel, megszórom, lekvárral, Egymásra, felezett, szőlővel, flakesbe, díszítem, rózsával, forgatom, tejszínt, Külsejét, megkenem, tetejét, lapokat, befedem, növényi, bevonom, tejszín, apróra, dióval, citrom, piskótalap, növényi tejszín édes, cukor, szőlő, lekvár, marék corn flakes,
|
|
|
|
|