Fogás: főétel, Alkalom: vasárnapi ebéd, Elkészítési idő: 30 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A húst 2 x 2 cm-es, az almát 1 x 1 cm-es kockákra vágom, a hagymát felaprózom. 1 ek. vajat, vagy margarint megolvasztok és a hagymát üvegesre párolom rajta. Hozzáadom a húst, az almát, a kókuszreszeléket, a babérlevelet, a vegetát, egy pici sót és 1/2 dl vizet. Lefedem és kis lángon, időnként megkeverve, addig párolom, míg a hús megpuhul. Ha levét elfőné, pótolom. Míg a hús puhul, a kukoricalisztet elkeverem a tejszínnel, a tojássárgákat pedig kézi habverővel felverem, a joghurttal együtt. Ha a hús puha, elkeverem a tejszínnel, majd a tűzről lehúzva, a tojásos joghurtot is hozzáadom.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Rizzsel esetleg tésztával lehet fogyasztani. Nagyon finom.
|
|
|
|
0 komment
|
0 ember kedveli
|
hornoke
2014.04.23 21:42
|
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
hagymát felaprózom, hagymát üvegesre, kukoricalisztet elkeverem, tojássárgákat pedig, joghurttal együtt, tűzről lehúzva, tojásos joghurtot, kókuszreszeléket, kukoricalisztet, kókuszreszelék, tojássárgákat, kukoricaliszt, megolvasztok, babérlevelet, fogyasztani, ételízesítő, habverővel, joghurttal, felaprózom, babérlevél, tejszínnel, megkeverve, tejszínnel, joghurtot, elkeverem, margarint, hozzáadom, tésztával, elkeverem, Hozzáadom, Pangasius, pangasius, kockákra, hagyma, Pangasius filé, alma, babérlevél, marék kókuszreszelék, csipet ételízesítő, csipet, kukoricaliszt, tojás sárgája, tejszín, joghurt,
|
|
|
|
|