Fogás: főétel, Alkalom: vasárnapi ebéd, Elkészítési idő: 75 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A fogyasztás előtti éjszaka a húsgombócot elkészítem.
A darált húst, fokhagymát tejet,zsemlemorzsát,tojást ,petrezselymet jól összekeverem és az éjszakára a hűtőbe rakom .
Másnap gombócokat csinálok belőle, s kevés olajon elkezdem sütni,amikor már félig jó, akkor adom hozzá az aprított hagymát, utána a paprikát , elkeverem .
Ha ezek megpirultak, beleteszem a szeletelt gombát,fokhagymát, bort,paradicsomszószt és a vizet.
Addig főzöm míg megpuhul minden.
Sült burgonyával tálalom.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Egyszerű és finom étel, könnyű elkészíteni is.
A sült burgonya helyett lehet pl : spagettivel is tálalni.
Aki szereti a vadgombát, mondjuk a rókagombát azzal is csinálhatja.
Hogy egy kicsit mediterrán íze legyen oreganóval , kakukkfűvel izésíthető.
Jó étvágyat kívánok hozzá.
|
|
|
|
0 komment
|
9 ember kedveli
|
ibolya58
2012.11.09 22:07
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
       
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
fogyasztás előtti, húsgombócot elkészítem, darált húst, hűtőbe rakom, aprított hagymát, szeletelt gombát, sült burgonya, rókagombát azzal, kicsit mediterrán, paradicsomszószt, zsemlemorzsát, petrezselymet, zsemlemorzsa, összekeverem, petrezselyem, paradicsomlé, paradicsomos, erőspaprika, megpirultak, kakukkfűvel, húsgombócot, burgonyával, csinálhatja, spagettivel, elkészíteni, fokhagymát, mediterrán, fogyasztás, fokhagymát, gombócokat, rókagombát, elkészítem, beleteszem, póréhagyma, izésíthető, darálthús, gerezd fokhagyma, csokor petrezselyem, zsemlemorzsa, tojás, mártáshoz, póréhagyma, hegyes erőspaprika, gerezd fokhagyma, paradicsomlé, fehérbor,
|
|
|
|
|