Fogás: desszert, Alkalom: vasárnapi ebéd, Elkészítési idő: 45 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A vizet a cukorral habzásig forraljuk. Kicsit hűtjük.
Amikor a cukros szirup langyos, belekeverjük a vajat.
Ha felolvadt a vaj, kis adagokban hozzáadjuk a tejport.
Alaposan kikeverjük.
Végül a 38dkg kókuszreszeléket keverjük a masszába.
Ezt a keveréket másnapig a hűtőbe tesszük.
/Megkeményedik, olyan lesz, mint a gyurma/
Dió nagyságú gombócokat formálunk, a gombócok közepébe pl. natúr mogyorót teszünk. A kész gombócokat kókuszreszelékbe forgatjuk.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Olyan íze van, mint a Raffaelló bonbonnak.
Jobb, mint a közismert kókuszgolyó.
|
|
|
|
0 komment
|
40 ember kedveli
|
nagyuska
2011.12.21 22:07
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
          
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
forgatáshozkb 10dkg, cukorral habzásig, cukros szirup, 38dkg kókuszreszeléket, keveréket másnapig, hűtőbe tesszük, gombócok közepébe, kész gombócokat, közismert kókuszgolyó, kókuszreszeléket, kókuszreszelékbe, kókuszreszelék, kristálycukor, Megkeményedik, belekeverjük, kókuszgolyó, forgatáshoz, gombócokat, kikeverjük, hozzáadjuk, gombócokat, forraljuk, bonbonnak, keveréket, közismert, adagokban, Raffaelló, felolvadt, formálunk, forgatjuk, RAFFAELLÓ, habzásig, Alaposan, cukorral, nagyságú, 50dkg kristálycukor, 33dkg margarin-vagy, 50dkg tejpor,
|
|
|
|
|