Fogás: főétel, Alkalom: vasárnapi ebéd, Elkészítési idő: 30 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A brokkolit és a karfiolt rózsáira szedem, majd citrommal, és sóval ízesített vízben puhára párolom. Mikor a karfiol és a brokkoli elkészült ugyanabban a vízben kifőzöm a tésztát. Egy edényben felmelegítem a vajat, hozzáadom a lisztet, az apróra vágott snidlinget, a szerecsendiót, majd felöntöm tejjel, felforralom és belekeverem a reszelt sajtot is. Egy serpenyőben olívaolajon lepirítom a tésztát, sóval, borssal ízesítem és összeforgatom a sajtszósszal. A kifőtt karfiolt és brokkolit tálra rendezem, majd a sajtszószos tésztával tálalom.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Jó étvágyat kívánok.
|
|
|
|
0 komment
|
2 ember kedveli
|
davidcsilla
2014.03.21 21:15
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |

|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
karfiolt rózsáira, brokkoli elkészült, vízben kifőzöm, edényben felmelegítem, apróra vágott, reszelt sajtot, serpenyőben olívaolajon, kifőtt karfiolt, sajtszószos tésztával, szerecsendiót, összeforgatom, felmelegítem, sajtszósszal, sajtszószban, serpenyőben, belekeverem, sajtszószos, olívaolajon, felforralom, ugyanabban, snidlinget, elkészült, brokkolit, ízesített, citrommal, brokkolit, Brokkolis, tésztával, lepirítom, hozzáadom, rózsáira, rendezem, karfiolt, étvágyat, karfiolt, csipet, karfiol, brokkoli, tészta, sajt, liszt, citrom, csipet őrölt bors, csipet bors,
|
|
|
|
|