Fogás: desszert, Alkalom: hétköznapi, Elkészítési idő: 30 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
Keverjük habosra a tojásárgáját a fele cukorral. Vízfürdőn olvasszuk meg a csokoládét, majd állandó kevergetés közben öntsük hozzá a tojássárgájához. A vajat apránként adjuk hozzá, hogy szép sima krémet kapjunk. A kávéval ízesítjük.
A maradék cukorral verjük fel kemény habbá a tojásfehérjét, és óvatosan keverjük hozzá a krémhez. 2 óra hosszat pihentessük hűtőben, majd tálaljuk.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Babapiskótával még finomabb!
|
|
|
|
0 komment
|
1 ember kedveli
|
pandamacii
2012.08.14 19:29
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
fele cukorral, vajat apránként, kávéval ízesítjük, maradék cukorral, tojássárgájához, Babapiskótával, tojásfehérjét, tojásárgáját, Csokoládéhab, pihentessük, csokoládét, kevergetés, Vízfürdőn, olvasszuk, ízesítjük, apránként, csokoládé, evőkanál, cukorral, evőkanál, keverjük, óvatosan, tálaljuk, Keverjük, finomabb, cukorral, maradék, kávéval, kapjunk, állandó, tojás, 100g csokoládé, 100g, evőkanál cukor, evőkanál erős kávé,
|
|
|
|
|