Fogás: desszert, Alkalom: farsang, Elkészítési idő: 45 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
Az almát hámozd meg, reszeld le.
Nyomkodd ki a levét, majd add hozzá a felvert tojásokat,
a cukrot, és a fahéjat.
A sütőporral jól keverd el a lisztet, és tedd a masszához,
majd jól dolgozd össze.
Olajba mártott kanállal szaggasd ki és bő, közepesen forró
olajban süsd pirosra.
Tálaláskor porcukorral is meg lehet megszórni...
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
ez nagyon egyszerű... és nagyon finom..
|
|
|
|
0 komment
|
20 ember kedveli
|
szidnifox
2012.02.12 16:37
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
          
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
almát hámozd, felvert tojásokat, porcukorral, Tálaláskor, sütőporral, masszához, tojásokat, közepesen, megszórni, almafánk, Nyomkodd, egyszerű, sütéshez, evőkanál, kanállal, szaggasd, porcukor, dolgozd, lisztet, mártott, fahéjat, pirosra, Fahéjas, felvert, olajban, sütőpor, reszeld, cukrot, alma, tojás, liszt, fahéj, evőkanál porcukor, csomag sütőpor, olaj sütéshez,
|
|
|
|
|