Fogás: leves, Alkalom: vasárnapi ebéd, Elkészítési idő: 45 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A csirkemellet megmosom, a zöldségeket megpucolom és apró kockára vágom, kivéve a hagymát, mert azt csak félbe.
Egy edényben felmelegítem a margarint és azon fedő alatt mindent jól megpárolok, legalább 20 percig, közben néha megkeverem. Utána 1,5 liter forró vízzel felöntöm, így gyönyörű színe lesz. Ha majdnem kész, belerakom a tésztát és további 10 perc alatt készre főzöm.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Jó étvágyat!
|
|
|
|
0 komment
|
1 ember kedveli
|
bejusss
2013.12.14 20:27
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
csirkemellet megmosom, zöldségeket megpucolom, edényben felmelegítem, petrezselyemzöld, felmelegítem, Zöldségleves, csirkemellet, csirkemellel, vöröshagyma, ételízesítő, zöldségeket, megkeverem, megpucolom, zellerzöld, paradicsom, megpárolok, csirkemell, cukorborsó, margarint, sárgarépa, fehérrépa, belerakom, fehérbors, evőkanál, margarin, megmosom, edényben, étvágyat, kiskanál, csirkemell, sárgarépa, fehérrépa, vöröshagyma, cukorborsó, paradicsom, paprika, csokor petrezselyemzöld, csokor zellerzöld, evőkanál ételízesítő, kiskanál, kiskanál fehérbors, evőkanál margarin, leves tészta,
|
|
|
|
|