Fogás: főétel, Alkalom: vasárnapi ebéd, Elkészítési idő: 150 perc, Nehézségi szint: közepes
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A zsiradékon pirítsuk meg a hagymát, majd adjuk hozzá a kockára vágott húst. Várjuk meg, amíg kifehéredik a hús, majd öntsük fel borral, és annyi vízzel, hogy ellepje. Az egyik padlizsánt vágjuk egészen kicsi kockákra, és azt is adjuk hozzá. Ez a padlizsán teljesen szét fog mállani a szaftban, amitől az még krémesebb, és sűrűbb lesz.
Főzzük így legalább 1-1,5 órát. Ez az idő attól függ, milyen gyorsan puhul a hús. 1 óra főzést követően adjuk hozzá az aprított zöldfűszerek felét, a reszelt fokhagymát, sózzuk, borsozzuk. Öntsük rá a paradicsomlevet, és adjuk hozzá a karikázott sárgarépát és a zöldséget is . 1,5 óra elteltével pedig adjuk hozzá a többi, feldarabolt zöldséget is. Amikor elkészült, keverjük bele a fűszerek másik felét, és az olíva bogyót is.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Ez egy nagy adag bográcsos ,így vendégvárós vasárnapi ebédre kiváló,akár egy szülinapra is.Nem csak laktató de szines is.
|
|
|
|
0 komment
|
6 ember kedveli
|
haaapci
2012.09.21 09:30
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
    
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
darabka szalonna, zsiradékon pirítsuk, kockára vágott, egyik padlizsánt, padlizsán teljesen, aprított zöldfűszerek, reszelt fokhagymát, karikázott sárgarépát, fűszerek másik, olíva bogyót, nagy adag, paradicsomlevet, zöldfűszerek, paradicsomlé, petrezselyem, vöröshagyma, vendégvárós, kaliforniai, feldarabolt, kifehéredik, karikázott, szülinapra, zsiradékon, fokhagymát, elteltével, padlizsánt, sárgarépát, Hozzávalók, bográcsban, bográcshoz, csirperke, Zöldséges, rozmaring, padlizsán, padlizsán, borsozzuk, fokhagyma, Hozzávalók bográcshoz, zsiradék olíva olaj, darabka szalonna, vöröshagyma, sertés lapocka, liter száraz fehérbor, paradicsomlé, padlizsán nagyobb cukkini, csirperke gomba, rókagomba, vargánya gomba, gerezd fokhagyma, piros kaliforniai paprika, sárgarépa, fehér répa, magozott fekete olíva bogyó, csokor petrezselyem, csokor rozmaring oregánó,
|
|
|
|
|