Fogás: egyéb, Alkalom: születésnap, Elkészítési idő: 90 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A Trappista sajtot kettévágni és 4 liter lobogó forró vízbe tenni és levenni a tűzhelyről. Fedő alatt 20 percig állni hagyjuk.
Töltelék: 10 dkg Rama, 1 doboz Medve sajt, vöröshagyma, snidling, só,
bors. Ezeket habosra keverjük.
20 perc után az egyik sajtot szűrőkanállal kivesszük és nylon darabon nagyon gyorsan kinyújtjuk. Rákenjük a krém felét és rászórjuk az apróra vágott paprika felét. Gépsonka szeleteket teszünk rá. Szorosan feltekerjük és folpackban csomagolva hűtőbe tesszük. A másik sajttal ugyanígy járunk el.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Nagyon finom.
|
|
|
|
0 komment
|
14 ember kedveli
|
mildiko50
2011.12.12 04:49
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
egyik sajtot, krém felét, apróra vágott, másik sajttal, szűrőkanállal, feltekerjük, vöröshagyma, szeletekben, vöröshagyma, tűzhelyről, kettévágni, szeleteket, folpackban, csomagolva, kinyújtjuk, Trappista, kivesszük, Trappista, rászórjuk, gépsonka, Gépsonka, keverjük, snidling, Rákenjük, Szorosan, snidling, Töltelék, ugyanígy, gyorsan, paprika, Trappista sajt, gépsonka vékony szeletekben, doboz Medve sajt, Rama, csokor snidling, bors, vöröshagyma apróra vágva,
|
|
|
|
|