Fogás: desszert, Alkalom: hétköznapi, Elkészítési idő: 45 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
- Egy tálban el keverjük a lisztet a sütőporral, a cukor felével.
- Közben a vaj felével ki kell kenni a sütőformát és beleszórni
a lisztes keverék felét.
- A túrót a van. cukorral és a cukor másik felével és a mazsolával
jól elkeverni és rászórni a lisztes keverékre.
- Majd a maradék lisztes keverékkel beborítani.
- Egy tálban a 3 tojást, a maradék felolvasztott vajat és a tejet
összekeverni és egyenletesen megöntözni a formába szórt keveréket.
Kicsit állni hagyni, addig amíg a sütőt előmelegítjük 200 fokra.
Sütési idő: 20 perc, a tetejét ropogósra kell sütni.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Én kicsit mindig megszurkáltam egy hústűvel, hogy a lé biztosan átjárja.
A világ legegyszerűbb gyors sütije...
Ja és ha nincs nádcukor éppen otthon... hát a hagyományos is jó...
|
|
|
|
0 komment
|
17 ember kedveli
|
szidnifox
2012.02.24 22:26
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
         
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
cukor felével, lisztes keverék, cukor másik, lisztes keverékre, maradék lisztes, maradék felolvasztott, formába szórt, sütőt előmelegítjük, tetejét ropogósra, világ legegyszerűbb, legegyszerűbb, előmelegítjük, megszurkáltam, felolvasztott, összekeverni, egyenletesen, hagyományos, keverékkel, mazsolával, sütőporral, megöntözni, beleszórni, beborítani, sütőformát, elkeverni, keveréket, ropogósra, keverékre, hústűvel, cukorral, biztosan, rászórni, keverjük, nádcukor, nádcukor, formába, liszt, nádcukor, egész tojás, sütőpor, cukor, mazsola,
|
|
|
|
|