Fogás: előétel, Alkalom: születésnap, Elkészítési idő: 45 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
Az újburgonyát meghámozom és sós vízben puhára főzöm.
A spárgát is megfőzöm enyhén sós cukros vízben,
A mártáshoz a petrezselymet, bazsalikomot, fokhagymát összeaprítom, s az olajjal , a citromlével és a sóval összekeverem.
A salátát gusztusosan a tányérra rendezem , rárakom a negyedekbe vágott főtt tojást s nyakon öntöm a zöld mártással .
Aki szereti egy kis reszelt parmezánnal is megszórhatja.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Nyáron , könnyű vitamindús előétel vagy pedig vacsora is lehet.
A burgonya főzőlevébe lehet rakni egy csipet szerecsendiót, vagy egy-két db babérlevelet, így ízesebb lesz a burgonya.
|
|
|
|
0 komment
|
2 ember kedveli
|
ibolya58
2012.07.21 22:03
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
újburgonyát meghámozom, sóval összekeverem, salátát gusztusosan, tányérra rendezem, negyedekbe vágott, zöld mártással, burgonya főzőlevébe, csipet szerecsendiót, petrezselyemzöld, Burgonyasaláta, zöldmártáshoz, petrezselymet, szerecsendiót, babérlevelet, összeaprítom, megszórhatja, bazsalikomot, összekeverem, gusztusosan, citromlével, parmezánnal, újburgonyát, újburgonya, meghámozom, vitamindús, fokhagymát, bazsalikom, főzőlevébe, negyedekbe, mártáshoz, olívaolaj, spárgával, mártással, fokhagyma, szem újburgonya, szál spárga, főtt tojás, bors, zöldmártáshoz, csokor petrezselyemzöld, marék bazsalikom, gerezd fokhagyma, olívaolaj, citromlé,
|
|
|
|
|