Fogás: desszert, Alkalom: vasárnapi ebéd, Elkészítési idő: 45 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
Hagyományos módon, piskóta lapot készítünk. Az almát lereszeljük, meglocsoljuk a citromlével, megpároljuk a cukorral együtt, hozzáadjuk a narancslével elkevert pudingport és felfőzzük. Az almát kihűtjük, időnként megkevergetve. A lapot megkenjük a töltelékkel, a tetejét alaposan megszórjuk porcukorral.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Próbáljátok ki.
|
|
|
|
0 komment
|
3 ember kedveli
|
kunattilane
2013.12.06 16:48
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
 
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
almát lereszeljük, cukorral együtt, narancslével elkevert, almát kihűtjük, lapot megkenjük, tetejét alaposan, megkevergetve, meglocsoljuk, narancslével, megpároljuk, lereszeljük, Hagyományos, porcukorral, töltelékkel, Próbáljátok, citromlével, piskótalap, pudingport, megszórjuk, Almakrémes, hozzáadjuk, készítünk, pudingpor, megkenjük, felfőzzük, cukorral, vaníliás, időnként, kihűtjük, alaposan, elkevert, piskóta, narancs leve, piskótalap tojásos, alma, csomag vaníliás pudingpor, cukor, citrom leve,
|
|
|
|
|