Fogás: főétel, Alkalom: hétköznapi, Elkészítési idő: 30 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
Frissen szedett rókagombából az igazi. Illata a sárgabarackhoz hasonlít, míg az íze inkább borsos és fűszeres.
A csirkemelleket besózzuk, bazsalikommal bedörzsöljük. A rókagombát megtisztítjuk, szárazra töröljük. Kevés vajon lepirítjuk kicsit a gombát, majd hozzáadjuk a mézet, és karamellizáljuk. Felöntjük tejszínnel, hozzáadjuk a krémsajtot, kevés sót, borsot és chilit. Összefőzzük.
Közben grillserpenyőn a melleket kisütjük, és elkészítjük a kívánt salátát. A húsokat megöntözzük a mártással és tálalhatjuk is.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Ezek a gombák apróbbak voltak, de ha nagyobbakat kapunk sem kell feldarabolni, egészben jobban kiélvezhető az íze.
|
|
|
|
0 komment
|
0 ember kedveli
|
lilagondolatok
2015.08.09 08:49
|
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
sárgabarackhoz hasonlít, csirkemelleket besózzuk, rókagombát megtisztítjuk, melleket kisütjük, kívánt salátát, húsokat megöntözzük, gombák apróbbak, karamellizáljuk, grillserpenyőn, csirkemelleket, sárgabarackhoz, megtisztítjuk, bazsalikommal, feldarabolni, bedörzsöljük, rókagombából, Bazsalikomos, kiélvezhető, elkészítjük, Összefőzzük, nagyobbakat, megöntözzük, tálalhatjuk, lepirítjuk, fokhagymás, csirkemell, rókagombát, csirkemell, tejszínnel, hozzáadjuk, krémsajtot, hozzáadjuk, bazsalikom, szelet csirkemell, marék rókagomba, bors bazsalikom, tejszín, fokhagymás krémsajt, chili, friss saláta köretnek,
|
|
|
|
|