Fogás: desszert, Alkalom: vasárnapi ebéd, Elkészítési idő: 120 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A tészta anyagait összegyúrjuk, négy részre osztjuk, vékonyra nyújtva tepsi hátán megsütjük.
A krémhez a tejből és lisztből vastag pépet főzünk, kihűtjük. A vajat habosra keverjük a porcukorral, hozzáadagoljuk a lisztpépet, vaníliás cukrot, és azzal is jól kikeverjük. Elosszuk három részre.
Összeállítjuk a süteményt: a lapokat és a tetejét is megkenjük krémmel, majd megszórjuk darabosra vágott dióval.
Másnap rombusz alakúra szeleteljük.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Jó étvágyat kívánok.
|
|
|
|
0 komment
|
18 ember kedveli
|
feviroza
2015.01.08 16:39
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
          
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
tészta anyagait, vajat habosra, hozzáadagoljuk, Összeállítjuk, összegyúrjuk, mokkáskanál, porcukorral, szeleteljük, finomliszt, lisztpépet, megszórjuk, kikeverjük, Hófehérke, megsütjük, darabosra, halmozott, megkenjük, szalakáli, süteményt, vaníliás, Tetejére, vaníliás, porcukor, étvágyat, anyagait, kihűtjük, margarin, keverjük, finomliszt, egész tojás, vagy olaj, porcukor, tej, mokkáskanál szalakáli, citrom reszelt héja, Krém, tej, halmozott evőkanál liszt, vajvagy margarin, porcukor, csomag vaníliás cukor, Tetejére, vagdalt dióbél,
|
|
|
|
|