Fogás: egyéb, Alkalom: vasárnapi ebéd, Elkészítési idő: 20 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
Meghámozom az uborkát. Majd hosszában félbe vágom és egy kiskanál segítségével kiszedem a magokat. Majd apró kockákra fölvágom.
Ezután össze keverem a joghurtot a tejföllel, a citromlével, a borssal és a cukorral, valamint a salátaöntettel.
Hozzá teszem az uborkát és a petrezselymet. Jól lehűtöm.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Sült húsok mellé tálalom hideg mártásként.
|
|
|
|
0 komment
|
1 ember kedveli
|
blackandi
2013.12.10 17:20
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
kiskanál segítségével, salátaöntettel, petrezselymet, segítségével, petrezselyem, Salátaöntet, citromlével, kígyóuborka, mártásként, mártogatós, Meghámozom, joghurtot, tejföllel, hosszában, kiszedem, cukorral, kiskanál, evőkanál, evőkanál, valamint, fölvágom, evőkanál, kockákra, magokat, uborkát, lehűtöm, Uborkás, nagy kígyóuborka, csomag Kapros Salátaöntet, evőkanál joghurt, evőkanál tejföl, csipet cukor, csipet bors,
|
|
|
|
|