Fogás: desszert, Alkalom: vasárnapi ebéd, Elkészítési idő: 45 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
3 dkg vajat ,20 dkg cukorral és 5 tojássárgájával habosra kavarjuk .Azután belevegyítünk 15 dkg gesztenyemasszát 6 deka őrölt mandulát.,5 tojás kemény habbá vert fehérjét és a 8 dkg lisztet..Két lapba sütjük meg,és azután megtöltjük az 5 dl keményre felvert tejszínhabbal ,melybe 10 dkg gesztenyemasszát és a vaníliás -porcukrot kevertünk.A tortát cukormázzal vonjuk be.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Kockákra vágjuk fel és minden kocka közepére tegyünk egy szem piros gyümölcsöt (Kompót is lehet,például meggy vagy ribizli)
|
|
|
|
0 komment
|
3 ember kedveli
|
erzsikepuskas
2013.11.14 22:47
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
 
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
vaníliás -porcukrot, tortát cukormázzal, szem piros, gesztenyemasszát, gesztenyemasszát, tojássárgájával, gesztenyemassza, gesztenyetorta, belevegyítünk, tejszínhabbal, vaníliáscukor, cukormázzal, megtöltjük, gyümölcsöt, kevertünk, porcukrot, közepére, mandulát, fehérjét, keményre, kavarjuk, cukormáz, cukorral, dkgliszt, Kockákra, vaníliás, felvert, Töltött, ribizli, cukor, tojás, gesztenyemassza, csomag vaníliáscukor, 8dkgliszt, cukormáz,
|
|
|
|
|