Fogás: köret, Alkalom: hétköznapi, Elkészítési idő: 45 perc, Nehézségi szint: közepes
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A burgonyát megfőzzük héjában,majd lereszeljük reszelt tészta reszelőn.M ajd a sajtot is reszeljük. rakunk egy sor burgonyát a ki olajozott tepsibe,rétegezzük a hozzá valókat míg el nem fogy,közbe sózzuk borsozzuk. Végül meglocsoljuk a tejföllel,a házi az igazi mert az közzé folyik.ha boltit használunk közbe is rakjunk belőle.Tetejét megszórjuk kis zsemlemorzsával s készre sütjük..
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Ehhez én pácolt csirke mellet készítek,amihez mustár, tojás , fokhagyma. tejföl,só bors kell.A hús szeleteket egy éjszakára hagyom benne.Paprikás lisztbe forgatva sütöm ki.
|
|
|
|
5 komment
|
6 ember kedveli
|
beboka
2016.01.05 10:35
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
    
|
|
|
capaitoth |
2016.01.07. 18:31 (#5) |
|
 |
Köszönöm,nagyon finom lehet.Elkészítjük hamarosan ! |
|
beboka |
2016.01.06. 20:16 (#4) |
|
 |
sajt a rétegezéskor a tetejére is marad,jó ötlet a piros arany.
|
|
beboka |
2016.01.06. 20:15 (#3) |
|
 |
légkeverés 160 és kb előmelegített sütőbe 15-20 perc
|
|
capaitoth |
2016.01.06. 19:15 (#2) |
|
 |
Hány fokon kell sütni ? Mennyi ideig ? Alsó-felső sütés ? Légkeverés ? |
|
magdusi |
2016.01.06. 12:45 (#1) |
|
 |
Ha a zsemlemorzsa helyett sajtot reszelünk, vagy piros aranyat keverünk el 2 dl tejfölbe majd azzal borítjuk be a tetejét, és pirosra sütjük,még finomabb !! |
| |
|
|
|
burgonyát megfőzzük, hozzá valókat, igazi mert, közzé folyik, éjszakára hagyom, zsemlemorzsával, Füstöltsajtos, zsemlemorzsa, meglocsoljuk, lereszeljük, megszórjuk, használunk, rétegezzük, szeleteket, burgonyát, olajozott, borsozzuk, fokhagyma, burgonyát, reszeljük, megfőzzük, sültekhez, éjszakára, tejföllel, burgonya, reszelőn, készítek, burgonya, forgatva, Paprikás, tejfölös, burgonya, füstölt sajt, tejföl, sóbors, zsemlemorzsa, olaj,
|
|
|
|
|
Isler
|
0 komment
|
10 ember kedveli
|
|
|
|
|
|