Fogás: főétel, Alkalom: karácsony, Elkészítési idő: 20 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A hekkfiléket besózzuk.
Egyenként lisztbe forgatjuk, ha lehet finomlisztbe.
A fokhagymát összetörjük, a krumplit szálasra reszeljük, erre kifogástalan a nagymamától örökölt négyoldalas reszelő legdurvább oldala.
Hozzáadjuk a tojást, a lisztet, egy kicsi vizet, kb. 1 dl, majd sóval és borssal ízesítjük.
Ebbe a masszába forgatjuk a már lisztezett halfiléket és forró olajban kisütjük
Köretként petrezselymes krumplit, csalánmártást adhatunk hozzá.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Nagyon finom!
|
|
|
|
0 komment
|
5 ember kedveli
|
zinedine_zidane
2013.07.22 22:00
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
   
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
hekkfiléket besózzuk, fokhagymát összetörjük, krumplit szálasra, nagymamától örökölt, kicsi vizet, masszába forgatjuk, petrezselymes, csalánmártást, kifogástalan, finomlisztbe, nagymamától, négyoldalas, hekkfiléket, összetörjük, fokhagymát, Hozzáadjuk, halfiléket, lisztezett, legdurvább, forgatjuk, reszeljük, Köretként, ízesítjük, forgatjuk, fokhagyma, Egyenként, masszába, krumplit, szálasra, Borzaska, kisütjük, besózzuk, hekkfilé, tojás, 12dkg liszt, közepes krumpli, bors ízlés szerint, gerezd fokhagyma,
|
|
|
|
|